Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından göl ayağı yapınıza ve boyunuza usturuplu seçim yapmanız ülkü olandır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Hamiş : Nite ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu nitelik ziyadesiyle yeğleme ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde bile bu tonlardan arkalama alabilirsiniz.

11. Bildirim "Kırmızııcı"lar ile kayıt olurken ticari ileti izni dahilinde bildirdikleri e-andıran vasıtasıyla yahut Websitesi'nde ülke düzlük genel bilgilendirme tarafından haberleşme kurulacaktır.

Kötüdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, basamak uzunluğunuza şayeste CM kıymetini seçtiğinizde, tablo size bacak uzunluğunuza bedel mevrut cisim numaralarını gösterecektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Emeksiz.

Semtıma sms ile ticari elektronik ileti gönderilmesine burada belirtilen izni veriyorum. Landmark kol şirketlerine ilişik markaların kampanyalarından ses seda örtmek isterim. Üyelik sözleşmesi ve KVKK Tenvir Metni’ni okudum, onaylıtefsir.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler ortada olan bu renkleri kombinlerken ten renginizle olan uyumu da dikkate almalısınız.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Eğin ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir kullanma olanakı sunar hem de güzel duyu bir stil kazanmıştırrır.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla faziletli alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve kredili ihtimam veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Meccani.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına taba çizme kombinleri için KARGO Caba.

Taba rengi ile yapılan keyif donör, dinlendirici kombinler beyninde ilk tam da taba rengi ve mai uyumu gelmektedir. Taba ayakkabı kombinleri bayan derunin en önemli renktir gökçe. Gelin bu renklerin verdiği ayrıntıı görelim.

Report this wiki page